Helpdesk
 

Om Sherpas

Sherpas Group är ett bolag med kontor i Skellefteå och Stockholm. Vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling genom spetskompetens inom Office 365/Azure, Microsoft SharePoint, Pyramid Business och MS Dynamics-suiten. Vi arbetar över hela Sverige med några av Sveriges största och intressantaste bolag.

Med Sherpas förenar vi det bästa av två världar. Vi är tillräckligt stora för att kunna hantera de stora uppdragen samtidigt som ingen kund är för liten för oss. Vi vet fortfarande vad våra kollegor gör, vad de är specialister på och vilka kunder de jobbar med. Hos oss hamnar ingen i skuggan vare sig man är kollega eller kund. Vårt gemensamma mål är att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. Med det för ögonen samarbetar vi med partners och leverantörer som kan bidra till att göra vårt erbjudande till det bästa.

Varför namnet Sherpas?

För de flesta har Sherpas blivit synonymt med de bergsguider som hjälper äventyrare att förverkliga sina drömmar att nå toppen på världens högsta berg, Mount Everest.

De är också kända för sin arbetskapacitet, lojalitet, omdöme och vänlighet. Därför behövs heller inte några stora dyra expeditioner för de sista avgörande etapperna. En erfaren Sherpa räcker för att nå toppen.

Utan stora åthävor eller förväntningar på egen berömmelse finner de en stolthet i att föra sina uppdragsgivare uppför de farliga bergsmassiven. Som bärare, rådgivare och vägvisare.

Vad som leder oss:

Glädje
Kamratskap
Respekt
Fokus
Nyfikenhet

 

Kontakta oss gärna

Tveka inte att slänga iväg en fråga till oss, vi kontaktar dig så snabbt vi bara kan.