Arbeta hos oss

I ett tjänsteföretag är det medarbetarna som gör företaget. Därför har Sherpas alltid plats för ännu fler duktiga medarbetare. Vi söker givetvis efter dig med specifik kompetens som vi behöver, men samtidigt är vi är alltid intresserade av att arbeta med duktiga människor som kan bidra till att göra Sherpas ännu bättre. Skicka gärna dina uppgifter till oss om du tror att du kan hjälpa till.
Skicka din intresseanmälan till info@sherpas.se eller ring Mats Stenlund på 070-618 98 01.
 
 

Jag har haft flera arbetsgivare under mitt arbetsföra liv men aldrig upplevt en sån perfekt balans av kollegor, arbetsuppgifter och ledning. Och med tanke på hur mycket tid som tillbringas på jobbet och hur det påverkar ens övriga liv har jag svårt att tänka mig en annan arbetsplats. Jag trivs med andra ord väldigt bra.

Fredrik Björkander, Sherpas Group
 

Kontakta oss gärna

Tveka inte att slänga iväg en fråga till oss, vi kontaktar dig så snabbt vi bara kan.