Helpdesk
 

Arbeta hos oss

Sherpas Group är ett bolag med kontor i Skellefteå och Stockholm. Vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling genom spetskompetens inom Office 365/Azure, Microsoft SharePoint, Pyramid Business och MS Dynamics-suiten. Vi arbetar över hela Sverige med några av Sveriges största och intressantaste bolag. Det senaste året har våra kunskaper och programvaror dessutom efterfrågats i övriga Europa, Asien och Amerika vilket minst sagt är spännande.

Nu behöver vi bli fler, enligt nedan.

Systemutvecklare

Vill du vara med i vår ständiga utveckling för att erbjuda de bästa verksamhetslösningarna till våra kunder? Vi vill ha fler kollegor som är genuint intresserade av våra kunders verksamheter och som vill hjälpa till att bygga långsiktiga lösningar och relationer. Vi önskar oss en kollega som kan fokusera både på detaljer och se helheten och som har förmågan att presentera de tekniska lösningarna på ett lättförståeligt sätt.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av webbutveckling på Microsoftplattformen. Har du hunnit med att lära dig en del om Office 365 och Microsoft Azures möjligheter är det såklart ett stort plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultyrket men det är inte ett måste, du som person och din vilja att utvecklas är det viktigaste för oss. Du behärskar även det svenska och engelska språket flytande i både tal och skrift.

Som systemutvecklare på Sherpas arbetar du främst i egna projekt och med utveckling av lösningar åt våra kunder. Du kommer till största delen arbeta inhouse på vårt kontor i centrala Skellefteå tillsammans med vårt team av utvecklare och verksamhetskonsulter.

Vi söker dig som brinner för att göra förändring. Du skall ha ett naturligt driv och energi samt besitta goda ledaregenskaper då du kommer vara en central del i utvecklande av våra kunders framtida lösningar. Att kunna vägleda våra kunder både i stora som mindre forum på ett sakligt, tydligt och inspirerande sätt ser vi som positiva egenskaper.

Nedan punkter tror vi att du känner dig hemma med:

  • Back-end-utveckling i .NET-miljö (C#, ASP.NET)
  • Front-end-utveckling i TypeScript alt JavaScript
  • Office 365/SharePoint Online samt Microsoft Azure
  • Agila projektmetoder

Om detta känns intressant ser vi gärna att du skickar ett mejl till Jonas eller Fredrik med beskrivning varför du kommer passa hos oss samt dina erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:

Jonas Berglund, 0910-508 09 eller Fredrik Krekula, 0910-508 20

E-post: jonas.berglund@sherpas.se alt. fredrik.krekula@sherpas.se

 
 

Jag har haft flera arbetsgivare under mitt arbetsföra liv men aldrig upplevt en sån perfekt balans av kollegor, arbetsuppgifter och ledning. Och med tanke på hur mycket tid som tillbringas på jobbet och hur det påverkar ens övriga liv har jag svårt att tänka mig en annan arbetsplats. Jag trivs med andra ord väldigt bra.

Fredrik Björkander, Sherpas Group
 

Kontakta oss gärna

Tveka inte att slänga iväg en fråga till oss, vi kontaktar dig så snabbt vi bara kan.