Helpdesk
 

Så fungerar Sherpas Basecamp

När du loggar in på Sherpas Basecamp kliver du in i din digitala arbetsplats. SharePoint Onlines eleganta och användarvänliga gränssnitt gör att du kan börja jobba direkt. Med dina dokument, med att uppdatera dig på företagsnyheter och samarbeta med kollegor och externa parters.

Men vad är egentligen SharePoint Online?

SharePoint Online är en plattform inom Office 365 som ger ett brett utbud av samarbetsmöjligheter som gör att organisationer kan hantera, få tillgång till och dela information från vilken enhet som helst.

Med SharePoint Online kan företag anta ett smidigt tillvägagångssätt för samarbete internt och externt. Det har helt enkelt förutsättningar att bli er digitala arbetsplats. Om ni har accepterat en molnbaserad plattform, är det enkelt. SharePoint Online och Basecamp hjälper organisationer att samarbeta med kollegor, partners och kunder. Det gör det möjligt för företag att skapa ETT centralt, säkert utrymme för korrespondens, projekthantering och fullständig dokumenthantering. Ett modernt intranät helt enkelt.

Kommunicera med alla

Du och ditt team kommer samarbeta sömlöst kring dokument i Basecamp (och slippa oroa er för versionshantering). Ni söker (och hittar) information, delar anteckningar, lägger upp nyheter och statusuppdateringar. Det är också enkelt att själv skapa en sida och bjuda in medlemmar. Hantera teamets gemensamma to-do lista (och din egen) och använd chatfunktionerna för att snabb och enkel kommunikation och avstämningar. Oavsett var i världen du eller dina kollegor befinner sig.

Enkelt att använda

Sherpas Basecamp är 100 % mobilanpassat. Det innebär att innehållet anpassas utifrån vilken typ av enhet och skärmstorlek du väljer att logga in med, inklusive de smarta funktioner som Office 365 erbjuder i din webbläsare. Här blir alltså den gamla klyschan att ”ha kontoret i fickan” äntligen verklighet. Sherpas Basecamp erbjuder en helt ny nivå när det gäller att kombinera lättillgänglighet och funktioner. Applikationerna i Office 365 är, eller kommer bli, basen för många företags IT-verktyg, och detsamma gäller för Sherpas Basecamp. Men till skillnad från andra intranätslösningar nöjer sig inte denna digitala arbetsplats med att bara integrera med programmen – Sherpas Basecamp är en naturlig del av dem.

Snabbt att komma igång

Fördelarna med Sherpas Basecamp blir ännu tydligare när du ser detta intranät i verkligheten. Boka gärna en kostnadsfri demo så kommer vi och visar hur en lösning skulle kunna se ut för ditt företag. Det kan också vara bra att veta att startsträckan för att komma igång är kort. En smart arkitektur möjliggör snabb anpassning och implementering. Den exakta tiden beror givetvis på hur dina konkreta behov ser ut, men vi har exempel på från överenskommelse till leverans på bara nån vecka.

Vår Erfarenhet

Vi på Sherpas erbjuder självklart SharePoint konsultation och har specialister som är högkvalificerade i planering, design, utveckling, testning, implementering och distribution av SharePoint Online. Detta inkluderar specialanpassade applikationer vilket ger effektiva lösningar för ett brett område av branscher. Vår erfarenhet är samlad från multinationella företag med +10 000 anställda till det lokala företaget på 10 anställda som just börjat sin resa.

 

Boka demo

Låt oss visa dig hur Sherpas Basecamp fungerar i praktiken. Boka en kostnadsfri demo eller skicka en fråga här så återkommer vi så snabbt vi bara kan