Helpdesk
 

Sherpas Basecamp – nästa nivå för intranät

Sherpas Basecamp är ett nyckelfärdigt intranät. Helt molnbaserat. Helt mobilanpassat. Och så smart och användarvänligt att du och dina kollegor inte ens upplever att ni använder flera olika program för att samarbeta och kommunicera.

Sherpas Basecamp bygger till 100 procent på Office 365. Du har tillgång till alla Office 365 applikationer och funktioner som nyhetsflöden, dokumenthantering, samarbete(internt och externt), arbetsflöden, personalböcker, processflöden(ledighetsansökan, kontraktshantering, investeringsflöden), rapportering/ananlys mm i ett elegant, användarvänligt gränssnitt. Du slipper det tekniska och kan istället helt fokusera på ditt jobb. Detta är också en framtidssäker plattform, som innebär att alla applikationer alltid hålls uppdaterade och att nya funktioner som släpps automatiskt och utan kostnad blir en del av ditt intranät.

Varje installation av Sherpas Basecamp anpassas helt efter företagets exakta behov. Det innebär att du får funktionalitet som tål att mäta sig med vilket dyrt, krångligt, tidskrävande och specialutvecklat intranät som helst – bara billigare, enklare, snabbare och nyckelfärdigt.

Eller kontakta:
Jonas Berglund, 0910-508 09
E-post: jonas.berglund@sherpas.se