NYHET

Ny vägvisare på Sherpas

Vi har vi fått ytterligare förstärkning i form av Erik Lidman

 

Erik kommer närmast från Bizview och insightsoftware där han arbetat som CTO och Senior Product Manager och kommer hos Sherpas arbeta som Senior Rådgivare med ansvar för Sherpas egna applikationer.

 

– Vi är såklart glada och stolta. Rekryteringen av Erik betyder att Sherpas fortsätter att rusta för framtiden, säger Mats Stenlund, VD på̊ Sherpas Group AB.

 

– Sherpas är ett av de ledande IT-bolagen i Norrland med en imponerade meritlista och tillväxt. Anledningen är att man genuint tror på att modern teknologi kan förbättra och effektivisera företags och organisationers arbetssätt, säger Erik. En helhetssyn runt kundens behov, kompetenta medarbetare och ett arbetssätt med långsiktiga relationer uppskattas av kunderna. Jag är övertygad om att genom paketerade lösningar och nya produkter så kan vi skapa ytterligare värde för våra kunder.

 

– I en allt mer komplex värld med ständiga förändringar är det viktigt att vi hela tiden siktar framåt och rustar oss för framtiden med innovativa idéer. Att välkomna Erik in i Sherpas-familjen betyder mycket för oss. Han besitter en erfarenhet och kompetens som många organisationer vill åt, och med honom kan vi erbjuda ännu bättre och effektivare lösningar för våra kunder, säger Mats. 

 

Varmt välkommen till Sherpas Erik!

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Södra Järnvägsgatan 50, 931 32  Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Tveka inte att skicka din fråga till oss

Helpdesk

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info