Helpdesk
 

Om Sherpas

Sherpas Group är ett bolag med kontor i Skellefteå och Stockholm. Vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling.

Vår spetskompetens finns inom projektledning, systemutveckling, portallösningar, dokumenthantering, ERP/CRM/BI-system och infrastrukturlösningar.

Vi arbetar över hela Sverige med några av Sveriges största och intressantaste bolag.

Varför namnet Sherpas?

För de flesta har Sherpas blivit synonymt med de bergsguider som hjälper äventyrare att förverkliga sina drömmar att nå toppen på världens högsta berg, Mount Everest.

De är också kända för sin arbetskapacitet, lojalitet, omdöme och vänlighet. Därför behövs heller inte några stora dyra expeditioner för de sista avgörande etapperna. En erfaren Sherpa räcker för att nå toppen.

Utan stora åthävor eller förväntningar på egen berömmelse finner de en stolthet i att föra sina uppdragsgivare uppför de farliga bergsmassiven. Som bärare, rådgivare och vägvisare.

Vad som leder oss:

Vårt mål på Sherpas är att hjälpa våra kunder att bli bättre. Det påverkar de lösningar vi bygger, de erfarenheter vi skapar och de relationer vi har. För att lösa framtidens problem tror vi att…

 

  • de bästa lösningarna gör vi tillsammans. Vi bygger mer omtänksamma och effektiva lösningar när vi samarbetar med våra kunder.
  • tittar vi bakåt hjälper vi Er att springa framåt. Om vi kan lära oss av historisk information tar vi bättre beslut i framtiden.
  • misslyckande är en väsentlig del av lärandet. Vi måste ge er system som kan utvecklas av oss, OCH ANDRA, för att producera de bästa resultaten nu och framöver.
  • ärlighet varar längst. Vi är ärliga även om det kan vara svårt. Detta kan ibland medföra att vi tackar nej till uppdrag.
  • alla måste vinna. Vi måste söka efter det bästa för våra kunder, vad som är bäst för våra anställda och vad som är bäst för Sherpas.
  • passion för vårt syfte är avgörande. Sherpas är en plats där vårt folk är engagerade i vad de gör och har möjlighet att ta den passionen vidare. Vi har ett ansvar för att våra människor har bra liv överlag, inte bara bra upplevelser medan de är på kontoret.

 

Kontakta oss gärna

Tveka inte att slänga iväg en fråga till oss, vi kontaktar dig så snabbt vi bara kan.