Helpdesk
 

Om Sherpas

Sherpas är ett nytt namn i it-branschen, men vi som är Sherpas, vi som jobbar här, är definitivt inte nya i branschen. Alla våra projektledare, utvecklare, arkitekter och konsulter har lång erfarenhet och stor kompetens inom sina respektive områden.
Med Sherpas förenar vi det bästa av två världar. Vi är tillräckligt stora för att kunna hantera de stora uppdragen samtidigt som ingen kund är för liten för oss. Vi vet fortfarande vad våra kollegor gör, vad de är specialister på och vilka kunder de jobbar med. Hos oss hamnar ingen i skuggan vare sig man är kollega eller kund. Vårt gemensamma mål är att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. Med det för ögonen samarbetar vi med partners och leverantörer som kan bidra till att göra vårt erbjudande till det bästa.

Varför namnet Sherpas?

För de flesta har Sherpas blivit synonymt med de bergsguider som hjälper äventyrare att förverkliga sina drömmar att nå toppen på världens högsta berg, Mount Everest.

De är också kända för sin arbetskapacitet, lojalitet, omdöme och vänlighet. Därför behövs heller inte några stora dyra expeditioner för de sista avgörande etapperna. En erfaren Sherpa räcker för att nå toppen.

Utan stora åthävor eller förväntningar på egen berömmelse finner de en stolthet i att föra sina uppdragsgivare uppför de farliga bergsmassiven. Som bärare, rådgivare och vägvisare.

Våra ledord:

Glädje
Kamratskap
Respekt
Fokusering
Proffsighet
Nyfikenhet

Rätt attityd:

Positiv inställning inbjuder alltid till positiva resultat.

 

Kontakta oss gärna

Tveka inte att slänga iväg en fråga till oss, vi kontaktar dig så snabbt vi bara kan.