Helpdesk
 

Snidex väljer Sherpas som vägvisare inom IT

Nyhet

När det var dags att se över IT-miljön under 2014 valde Snidex att byta leverantör och samarbeta med Sherpas.

Sherpas åtagande blir framöver att fungera som Snidex totala leverantör av IT. Allt från System Center, virtualisering, servers, drift, lagring, produkter, systemuppgraderingar och utveckling kommer hädanefter levereras av Sherpas.

Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet. Snidex såg en stor fördel i Sherpas koncept med automatiserade processer och hur Sherpas ser på framtiden inom IT-drift.

För mer information kontakta:
Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se

Om Snidex
Snidex AB ligger i Burträsk och är helägt av danska Dovista-gruppen som är specialiserade på fönster med fabriker i 4 länder och 10 väletablerade varumärken varav Snidex är ett. Dovista ingår i danska VKR-gruppen med totalt 14 000 anställda och verksamhet i 40-talet länder. Snidex etablerades 1918 och var 1959 en av initiativtagarna till Skellefteå Snickericentral ek. för. som fram till och med 2012 svarade för bolagets marknadsföring och försäljning, nu hanteras även den delen i egen regi direkt från fabriken i Burträsk. Snidex använder sina styrkefaktorer för att till konkurrenskraftiga priser och med pålitlighet förse objektmarknaden med fönster av hög kvalité. På bolaget arbetar ca 100 anställda. För mer information: www.snidex.se