Helpdesk
 

D365FO hos Skellefteå Kraft

Nyhet

Sherpas har fått i uppdrag att agera projektledare för implementeringen av D365FO(Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations) hos Skellefteå Kraft. Den nya plattformen skall skapa förutsättningar för en ny strukturerad plattform och mindre anpassningar.

För att uppfylla kostnadsbesparingar och nå full avkastning från de investeringar som sker i företagets system-miljö, etableras ett D365FO på ett sådant sätt att många anpassningar från tidigare system kan plockas bort.

– Vi är såklart stolta över att få förtroendet att göra detta viktiga projekt tillsammans med Skellefteå Kraft. Vi har haft förmånen att samarbeta med Skellefteå Kraft under de senaste 2 åren år och jag ser detta som en kvittens på ett väl fungerande samarbete, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group.

– Sherpas har visat beslutsamhet vad gäller investeringar i kompetens både tekniskt och verksamhetsmässigt för Dynamics-plattformen, säger Joachim Nordin, Vice VD på Skellefteå Kraft. D365FO kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer.

För mer information kontakta:
Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se

Om Skellefteå Kraft
Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter, med egna produktionsanläggningar för vindkraft, vattenkraft, värme och bioenergi. Skellefteå Kraft har egna elnät och erbjuder energi- och underhållstjänster. Dessutom bedrivs verksamhet inom fastighetsuthyrning och bredband. Bolaget är helägt av Skellefteå kommun och 2018 var antalet anställda cirka 650, med en omsättning på ca 4,5 miljarder kronor.
Mer information: www.skellefteakraft.se