Verksamhetsledningssystem i SharePoint

Sherpas VLS™

Letar du efter ett enkelt sätt att kunna visa och följa de processer ni har inom organisationen? 

Vill du göra det lättare att hitta information och relevanta dokument för varje steg i processerna? 

Vi har utvecklat Sherpas VLS för att göra dina processer tydliga och klickbara i Microsoft Teams & SharePoint Online

Du kan sedan enkelt koppla information och dokument till olika steg i processkartan. 

ETT verktyg för samarbete och hantering av era processer.

Genom att utöka och förbättra funktionerna i Microsoft Visio och SharePoint Online ger Sherpas VLS er den perfekta miljön för att samarbeta och förbättra er organisations processvisualisering.

Sherpas VLS stöder flödesscheman / simbanor, dokumenthantering med full versionshantering och metadata samt hantering av övrig tillhörande information. I Sherpas VLS är det enkelt att modellera processer, godkänna innehållet och publicera ert arbete både i Teams och SharePoint för att stödja ert kvalitetsarbete.

I rätt kontext

Eftersom Sherpas VLS bygger på SharePoint Online blir lösningen mer levande än traditionella verktyg för verksamhetsledningssystem.

Du kan enklare än någonsin dela dina processkartor med tillhörande dokument i SharePoint-siter samt olika Teams så att dina kollegor och samarbetspartners kan ta del av dem. Lösningen ger helt enkelt er organisations mest värdefulla resurs, människorna, möjligheten att själv ta del av information när och där de behöver den.

 

Förbättrar ert kvalitetsarbete

Processer utgör ofta hjärta och lungor i varje organisation, och god processhantering ökar er kvalitet på produkter och tjänster. Ni kan läsa mer om det här:

Standardisering för kvalitet och effektivitet - Swedac

Sherpas VLS hjälper organisationer att effektivisera interna processer, belysa operativa flaskhalsar och förbättra resultat. Prova själva, försök beskriva ert arbete i en process och se hur och var det blir knepigt att förstå för en utomstående.

 

 

Enkelt

Att anta ett processbaserat tänkande hjälper organisationer att överväga beslut mot bakgrund av den inverkan det har på kunden. Kom ihåg, vilket värde skapar ert arbete för kunden, och var kan ni öka värdet? Men om systemet är svårt att använda så faller ofta det processbaserade tänkandet. Om det då finns ett system som gör det enklare än någonsin att skapa och underhålla processkartor och information, hur mycket bättre kommer ni att bli framöver?

Styrande dokument

Det finns många företag som inte har ett System för att hantera sina viktigaste dokument. Ni vet de dokument och mallar som SKA användas. I det här scenariot kan Sherpas VLS hjälpa till. Genom att använda SharePoints kraftfulla dokumenthantering i kombination med era processkartor så kommer alltid rätt dokument och dessutom rätt version att finnas tillgängligt för era kollegor.

Vad du behöver göra efter installation:

  1. Skapa en processkarta i Visio

  2. Lägg till ytterligare relevant information i form av texter, checklistor eller dokument

  3. Sätt metadata på alla objekt som tillhör varandra

  4. Dela ditt innehåll i Teams eller SharePoint Online

  5. Alla förändringar i dokument eller processkartor slår igenom var de än är publicerade.

Renova använder Sherpas VLS

Lösningen ger bolaget möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Genom att utöka och förbättra funktionerna i Microsoft Visio och SharePoint Online ger Sherpas VLS Renova den perfekta miljön för att samarbeta och förbättra organisationens processvisualisering.

Pricer har valt Sherpas VLS som system för kvalitet och ledning.

Pricer grundades i Sverige 1991 och är världsledande på lösningar för automatisering och kommunikation vid butikshyllan. Lösningarna baseras på elektroniska hyllkantsetiketter och hjälper ledande butiker världen över att effektivisera arbetet i butik, såsom prisuppdateringar, plock av ehandelsorder i butik och varupåfyllnad på hyllan.

SVEAB använder Sherpas VLS

Sveab har valt Sherpas VLS som system för kvalité och ledningssystem. Lösningen ger bolaget möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Processflödena delas sedan via SharePoint Online och Microsoft Teams. Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Drömtrappor använder Sherpas VLS

Sherpas VLS baseras på SharePoint Online och Visio och ger bolaget möjligheter att arbeta med processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt. 

Sherpas uppdrag omfattar licens, införande samt utbildning.

Bergteknik använder Sherpas VLS

Norrbottens Bergteknik har valt Sherpas VLS som system för kvalité och ledningssystem. Lösningen ger bolaget möjligheter att arbeta, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Processflödena delas sedan internt och externt via SharePoint Online och Microsoft Teams. Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Intresserad? använd formuläret här nedanför

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info