Om Sherpas

Vi har gjort nästan alla misstag som är möjliga i vår strävan att få  kalla oss erfarna.  

Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att undvika liknande misstag.

Detta innebär rådgivning om hur du bäst närmar dig frågor om data, system och digitalisering och hur ni bäst får förändring att ske.

Vi brukar påstå att bära kartan är en sak, att ha någon som kan visa dig vägen är en helt annan. 

Vilka är vi?

 

Sherpas är ett ledande IT-bolag med basen i Norrland men vi arbetar med kunder i hela Sverige och i andra länder.

Vi tror genuint på att modern teknologi på ett djup och genomgående sätt kan förbättra och effektivisera organisationers arbetssätt.

Våra 50-tal anställda har kunskap och erfarenhet inom många olika områden.

-Vi arbetar jordnära med varje kund i en långsiktig relation

-Vi har de mest kompetenta och ledande guiderna i vår bransch

-Vi har en helhetssyn och kan guida kunden inom våra olika teknikområden

-Vi har paketerade lösningar som gör det snabbare och enklare att komma igång 

Varför namnet Sherpas?

För de flesta har Sherpas blivit synonymt med de bergsguider som hjälper äventyrare att förverkliga sina drömmar att nå toppen på världens högsta berg, Mount Everest.

De är också kända för sin arbetskapacitet, lojalitet, omdöme och vänlighet. 

Utan stora åthävor eller förväntningar på egen berömmelse finner de en stolthet i att föra sina uppdragsgivare uppför de farliga bergsmassiven. Som bärare, rådgivare och vägvisare.

Vem är du?

IT-branschens mest begåvade ledare har alltid visat vägen inom organisationen. Framförallt inom de områden där vi verkar. 

Du kan vara på ett litet, stort, offentligt, privat eller publikt företag och se över hemlighetsstämplad information, ansvara för att flödena fungerar, eller den som tragglar genom Excel bok efter Excel bok för att färdigställa rapporten till din uppdragsgivare.

Våra tjänster och lösningar ser till att du får den information du behöver när du behöver den, oavsett om den är lagrad i molnet, i en databas, eller i en bortglömd mapp.

Förutom våra konsulter och de system som kommer från våra partners har vi dessutom egna lösningar som gör det möjligt för organisationer att göra väldigt finurliga saker - dessutom kostnadseffektivt. Det blev helt enkelt så efter många år som Sherpas.

Vad som leder oss

 

  • De bästa lösningarna gör vi tillsammans. Vi bygger mer omtänksamma och effektiva lösningar när vi samarbetar med våra kunder.

  • Tittar vi bakåt hjälper vi Er att springa framåt. Om vi kan lära oss av historisk information tar vi bättre beslut i framtiden.

  • Vi måste ge er system som kan utvecklas av oss, OCH ANDRA, för att producera de bästa resultaten nu och framöver.

  • Ärlighet varar längst. Vi är ärliga även om det kan vara svårt. Detta kan ibland medföra att vi tackar nej till uppdrag.

  • Alla måste vinna. Vi måste söka efter det bästa för våra kunder, vad som är bäst för våra anställda och vad som är bäst för Sherpas.

Passion för vårt syfte är avgörande

Sherpas är en plats där vårt folk är engagerade i vad de gör och har möjlighet att ta den passionen vidare. Vi har ett ansvar för att våra kollegor har bra liv överlag, inte bara bra upplevelser medan de är på kontoret.

Låter vi som en arbetsplats som skulle passa dig? Ta kontakt med oss, vi letar alltid efter nya människor som kan göra vårt bolag bättre.

Jobba med oss?

Vi letar alltid efter nyfikna & intressanta människor som inte räds ansvar och har nära till skratt.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Södra Järnvägsgatan 50, 931 29  Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Tveka inte att skicka din fråga till oss

Helpdesk

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info