Integration mellan eDOCS DM & Microsoft Teams/SharePoint Online

CoDOCS är det mest kraftfulla integrationsverktyget för att koppla samman Open Text eDOCS med Microsoft Teams samt SharePoint Online.

Det innebär att du kan kombinera alla funktioner och kraften i eDOCS dokumenthantering med användarvänligheten och flexibiliteten i Microsoft Teams.

Sedan Microsoft Teams introducerades har det imponerat användare med sina många funktioner, rikliga integrationsmöjligheter och nära koppling till Microsoft 365. Dock har den omfattande implementeringen av den kraftfulla plattformen gett upphov till många frågor om bästa praxis för användning och hantering av MS Teams. När organisationer använder eDOCS som sin dokumenthanteringslösning börjar ofta diskussionen om integrationer.

Vi rekommenderar att Microsoft Teams används som användargränssnitt när du arbetar med dokument på grund av Teams intuitiva gränssnitt och fantastiska funktioner. Vi anser att eDOCS är en utmärkt långsiktig lösning för dokumenthantering.

Låt coDOCS underlätta integrationen mellan eDOCS och Microsoft Teams och förbättra ditt dokumentflöde och arbetssätt.

Det finns två versioner av lösningen, när ska ni använda CoDOCS och när ska ni använda CoDOCS light

Som tidigare nämnt ger coDOCS eDOCS-användaren fullständig kontinuerlig synkronisering av filer mellan Microsoft Teams och eDOCS. Men i vissa projekt eller team är det endast nödvändigt att säkra och spara dokument i eDOCS i slutet av ett projekt eller innan du stänger eller tar bort ett team. I dessa fall är coDOCS light det verktyg att använda. coDOCS light är ett användarvänligt verktyg som säkrar alla mappar och dokument som du vill när du vill ha dem säkra i eDOCS.

Så...

Använd coDOCS när dina krav är att dokumenten ska vara åtkomliga både i Teams och eDOCS, och du vill ha kontinuerlig synkronisering mellan dem.

Använd coDOCS light när det räcker med att kopiera och säkra dokument och filer i eDOCS när det behövs.

coDOCS

coDOCS är en unik lösning som bygger en bro mellan Microsoft Teams och eDOCS. Med coDOCS synkroniseras filer och mappar kontinuerligt oavsett om du arbetar i Teams eller eDOCS. coDOCS bör användas när filer och mappar måste vara uppdaterade och åtkomliga både i Teams och eDOCS.

Det ger dig en ultimat lösning för att dra nytta av Microsoft 365-funktioner som samarbete i dokument och samtidigt njuta av säkerheten med eDOCS som en långsiktig lösning för dokumenthantering.

Alla filer i eDOCS-dokumentfliken synkroniseras automatiskt till eDOCS. Filerna/mapparna i Teams överförs till allmänna mappar i eDOCS. Standardmapparna namnges efter teamen.

Behörigheterna i eDOCS ärver teamets behörigheter. Det innebär också att när du tar bort en användare från ett team tas användarens behörigheter till dokumenten i teamet bort.

När du redigerar ett dokument i antingen Teams eller eDOCS kan det låsas i det andra systemet.

coDOCS light

CoDOCS light är en perfekt lösning för att kopiera och säkra dokument från Microsoft Teams till eDOCS när en eDOCS-användare vill ha det. Den är utformad för att vara enkel att använda och bör användas när dokument når "slutgiltig version" eller i slutet av ett projekt.

Ordning och reda i Microsoft Teams ?

Vill ni få kontroll på hur Team skapas och underlätta för era användare att få rätt struktur på foldrar, dokument och Teams-appar?

Vi har utvecklat Sherpas Provisioning Tool™ som en lösning för att ta kontroll över Teams hela livscykel, från skapande - till arkivering.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info