TJÄNSTER

Systemutveckling

Inget företag är statiskt.

Tjänster, system såväl som organisationen är under ständig utveckling. Vi erbjuder rätt kompetens och specialistkunskap för att alltid ligga steget före. Våra projektledare, utvecklare och arkitekter hjälper dig med utveckling, support och rådgivning så att dina system och din miljö alltid är anpassade efter dina behov.

När vi arbetar med er så är vårt fokus att leverera en helhetslösning genom ett konsultativt tillvägagångssätt, så att omedelbara behov tillgodoses och dina förväntningar på användarupplevelse, prestanda och kvalitet möts och förhoppningsvis överträffas.  

Vår approach till utveckling inom .Net och Node.js är rätt enkel. Skräddarsy vårt arbete efter dina krav och leverera resultat utan att kompromissa med kvalitet.

Vi har byggt anpassade produkter, klientapplikationer, migrerat / uppgraderat äldre applikationer, tillhandahållit supporttjänster och integrerat tjänster från tredje part. Lösningar har byggts för att tillgodose olika branscher som media, energi, ekonomi, fordon, tillverkning, gruva, process, logistik m.fl. 

Hur vi utvecklar

För att tillgodose de växande kraven från den digitala kunden krävs att organisationer och företag anammar verktyg och tekniker som möjliggör utveckling. 

Oavsett om du vill utveckla en unik mjukvara för att fånga marknaden, anamma digital transformation i din organisation eller bygga anpassade applikationer eller webbtjänster så kan vi på Sherpas hjälpa till. 

Vi har framgångsrikt levererat kostnadseffektiva lösningar till små, medelstora och stora organisationer i många år gällande avancerade webb-, Windows-, mobil-, analytics- och IoT-lösningar.  

Vi har alltid pratat om att bygga långsiktiga relationer, dela kunskap och att vara transparenta. Vi tror fortfarande att de bästa lösningarna inte bara kan utvecklas av oss, utan även av andra. 

"Jag vill att det ska fungera så här!"

 

  • Vi har skapat alla möjliga typer av applikationer genom åren
  • Vi föredrar vissa tekniker men om du har bestämt dig så lyssnar vi. Vi törs dock lova att vi har erfarenhet av det.
  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Utveckling i SharePoint Online & Teams

 

  • Vi är en del av det globala initiativet PnP
  • Alla våra lösningar för SharePoint bygger på SharePoint Framework (SPFx)
  • Vi har lång erfarenhet av migreringsprojekt gällande On-premise > Online

Anpassningar i Pyramid

 

  • Vi har utvecklat i Pyramids gränssnitt i över 10 år
  • Vi har egna paketerade lösningar mot exempelvis fakturahanteringssystem, lönesystem, Power BI, lagerautomater och e-handelsplattformar.
  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info