PLATTFORMAR

Pyramid Business Studio

Med bred funktionalitet kan Pyramid växa tillsammans med din verksamhet.

Där du tidigare kanske haft olika system för olika funktioner får du en integrerad helhet i Pyramid. Tänk framåt i tiden, inte bara vad som behövs kortsiktigt.

Vi på Sherpas har levt och andats Pyramid i över ett decennium och är stolta över att vara en av Sveriges mest framstående konsultbyråer för detta system.

Vi tror starkt på att Pyramid är den enda lösningen som verkligen ger våra små och mellanstora kunder ett komplett ERP-system. Det är inte bara något vi rekommenderar, vi använder det också själva. I själva verket är vi vår egen framgångssaga när det kommer till att implementera och dra nytta av Pyramid, och vi ser fram emot att vara en del av din framgångssaga också.

Så om du letar efter ett pålitligt och effektivt system för att locka fler kunder, öka dina intäkter, förbättra produktiviteten och hålla dig konkurrenskraftig på marknaden, behöver du inte leta längre.

Vi är här för att guida dig genom Pyramid-världen och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är ett prisvärt, lättanvänt affärssystem som är speciellt utformat för små till medelstora företag.
Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och CRM, så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Fråga våra kunder

Om du är intresserad av att prata med kunder som använder Pyramid har vi flera referenser som kan berätta hur de arbetar med systemet. I flera olika branscher dessutom.

Enkelt att använda

Pyramid Business Studio är lätt att förstå och enkelt att arbeta med. Dina medarbetare kan göra egna personliga inställningar efter behov och uppgift.

Snabbt att komma igång

Vi har hjälpt över 100 företag igång med Pyramid. Tillsammans kan vi fokusera på de unika detaljer och krav som finns i er verksamhet, samt vad ert företag vill uppnå med ett modernt affärssystem. 

Anpassningar i Pyramid

  • Vi har utvecklat i Pyramids gränssnitt i över 10 år

  • Vi har egna paketerade anpassningar mot flera olika fakturahanteringssystem, lönesystem, e-handelsplattformar och lagerautomater m.m.

  • Vill du arbete med Power BI mot Pyramid för rapportering och analys? Vi har gjort lösningar mot de flesta register i systemet. 

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info