Välkommen till Sherpas Projektportal! En kraftfull lösning som revolutionerar hanteringen av anbud och projekt direkt inom Microsoft Teams. Med vår innovativa plattform erbjuder vi färdiga digitala verktyg och lösningar, såsom projektdagböcker, ledningssystem, egenkontroller samt checklistor och protokoll, som hjälper dig att effektivt driva och administrera dina projekt.

 

Förenkla skapandet av samarbetsytor

Sherpas Projektportal gör skapandet av teamsytor till en smidig och standardiserad process. Genom att följa fördefinierade processer och innehåll säkerställer vi att dina team får rätt namn, utseende och funktioner. Vi hanterar även mappar och filer enligt dina behov och önskemål.

 

Maximera samarbete och överblick

Många organisationer använder redan Microsoft Teams som sin primära plattform för samarbete både internt och externt. Med Sherpas Projektportal kan du enkelt och kontrollerat samarbeta med både interna och externa parter inom en och samma miljö. Vår portal ger dig en översikt över aktiva och arkiverade projekt, vilket underlättar för dig att hålla koll på alla pågående aktiviteter.

 

Standardisera och förenkla hanteringen av team

I den vanliga användningen av Microsoft Teams kan varje användare manuellt konfigurera teamet utifrån sina egna preferenser och behov. Detta leder till en oordnad struktur med varierande delar och svårigheter att följa gemensamma policys och riktlinjer. Med Sherpas Projektportal kan du definiera hur olika typer av team ska skapas och namnges, inklusive kanaler, mappstrukturer, dokumentlayout och tillämpningar. Vi ser också till att grafiska element såsom bilder och logotyper appliceras konsekvent på varje team, för en enhetlig och professionell look.

Automatisera och spara tid

Genom att automatisera skapandet och konfigureringen av arbetsytor behövs ingen administratör för att manuellt skapa team när användare behöver dem. Genom vår självbetjäningsfunktion kan användare själva starta provisioneringsprocessen och skapa team med ett knapptryck. Detta sparar värdefull tid och minskar behovet av att göra samma konfiguration om och om igen.

 

Undvik felkonfigurationer och missar

När team skapas manuellt av olika personer finns risken för oavsiktliga felkonfigurationer. Genom att automatisera skapandet och konfigureringen säkerställer Sherpas Projektportal att alla teams blir korrekta och konsekventa. Du kan vara trygg i vetskapen att alla samarbetsytor är rätt inställda och konfigurerade enligt önskade policys och riktlinjer.

 

 

Fullt ägande och kontroll

För att lyckas med Microsoft Teams är det inte bara viktigt att hantera skapandet av team, utan också att implementera rätt policys och regler. Med Sherpas Projektportal kan en administratör definiera vilka som kan begära skapandet av ett team och implementera godkännandeprocesser för förfrågningar. På så sätt kan du säkerställa att rätt personer är involverade i skapandet av nya team och att de följer företagets policys och riktlinjer. Genom att tilldela ett systemkonto som teamägare undviks problemet med föräldralösa team när en anställd lämnar organisationen.

 

Kontroll och efterlevnad

För att säkerställa korrekta säkerhetsinställningar och korrekt klassificering av team är det viktigt att ha kontroll och efterlevnad. Sherpas Projektportal ger administratörer möjlighet att definiera och tillämpa inställningar för varje team som skapas. Du kan även hantera sekretess, klassificering och gäståtkomst för varje typ av team.

Förbättrad informationshantering och livscykelhantering

En vanlig utmaning för användare och organisationer är hanteringen av den stora mängd team, dokument och information som ackumuleras i Microsoft Teams. Med Sherpas Projektportal får du bättre kontroll över denna informationsmängd och kan enkelt hantera affärsspecifika regler och efterlevnad när det gäller skapande och avslutande av team. Du kan förlänga användningstiden för ett team eller arkivera det med några enkla klick direkt från Teams eller via en notifikation i Outlook.

 

Sherpas Projektportal - Skräddarsydd för dina behov

Vår lösning, Sherpas Projektportal, är speciellt anpassad för att möta våra kunders krav och behov. Genom en kort workshops säkerställer vi en gemensam förståelse för din organisations specifika krav.

 

Projektdagbok - För effektiv dokumentation och rapportering

Projektdagboken är en av de kraftfulla funktionerna som ingår i Sherpas Projektportal. Genom att använda projektdagboken, eller digitala dagboken som den också kallas, kan du enkelt dokumentera och rapportera projektets framsteg och aktiviteter. Det går även att lägga till funktionen manuellt i befintliga team för att få ännu bättre funktionalitet.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info