Vill du se människor och organisationer utvecklas?

Vi också.

Låt oss göra det tillsammans!

Jobba hos oss?

Tiden vi lever i är onekligen omvälvande, våra arbetsplatser förändras radikalt. Vi ser helt nya arbetssätt och metoder. Problemlösning, samverkan och kommunikation mellan medarbetare digitaliseras. Arbetsplatsen omformas för att passa de nya arbetssätten.

Gränslöst arbete och enorma informationsmängder är vad vi på Sherpas har att hantera. Utvecklingen har aldrig gått så snabbt som nu samtidigt som osäkerheten är stor. Vi på Sherpas har framtiden i åtanke.

Vi har ett uppdrag att förändra hur företag arbetar med data, system och digitalisering och söker alltid nytänkande kollegor som kan bidra till vår och våra kunders framtid. 

Tror du att Sherpas är en arbetsplats för dig?

Hör av dig

Vilka är vi?

Vi är ett bolag lokaliserat i Skellefteå och Stockholm. 

Vi hjälper företag och organisationer med verksamhets- och systemutveckling. projektledning, portallösningar, informationshantering, ERP/CRM/BI-system och infrastrukturlösningar. 


Vi arbetar med några av Skandinaviens största och intressantaste bolag och använder den senaste tekniken för att hantera information och skapa fördelar för våra kunder. 


Vi är också ett jordnära, vänligt gäng som gör vårt bästa för att det ska kännas kul att arbeta tillsammans med oss, oavsett om vi är kollegor, kunder eller leverantör.  

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info