Jobba med oss?

Vi letar alltid efter nyfikna & intressanta människor som inte räds ansvar och har nära till skratt.


Så oavsett vem du är eller vad du sysslar med, om du har ett engagemang för nyskapande och kvalitet, hör av dig.

Lediga tjänster

Alla företag och organisationer står inför enorma möjligheter kring data och digitalisering. I och med det söker vi på Sherpas en till kollega som är med och utvecklar och stöttar våra kunder.

Vi är idag drygt 40 personer fördelat på våra kontor i Skellefteå och Stockholm. Vi är ett av få bolag som fortfarande ägs av vi som arbetar här, det vill säga personalen.

Vad vi gör är att vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling med spetskompetens inom Microsoft 365/Azure, Microsoft SharePoint, Pyramid Business och MS Dynamics-suiten. Vi arbetar över hela Sverige med några av Sveriges och Skandinaviens största och mest intressanta bolag.

Vad vi letar efter just nu är en supporttekniker, profil enligt nedan.

Arbetsuppgifter:

Som supporttekniker tar man emot svåra och mindre svåra ärenden. Du felsöker och löser våra kunders IT-problem. Du kommer att få arbeta med AD, M365, inloggningar och felsökning av applikationer samt nätverk.

Arbete på plats hos kund förekommer och där felsöker du program och applikationer, ominstallationer och konfigurering av klienter, enklare felsökning av nätverk, routrar och switchar samt felsökning av skrivare.

Profil

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen och förhoppningsvis har du redan erfarenhet av IT-support eller liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom Windowsserver, Windowsmiljö, Microsoft 365, Active Directory eller Nätverk. Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa problem. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare ut i fingerspetsarna - både i praktiken och i teorin. Du ser det som en självklarhet att både arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor för att lösa de problem som dyker upp.

Om det här känns intressant ser vi gärna att du skickar ett e-post till Mats Stenlund med beskrivning varför du kommer passa hos oss samt dina erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vill du veta mer om tjänsterna kontakta:

Mats Stenlund, 070-618 98 01

E-post: mats.stenlund@sherpas.se

Vilka är vi?

Vi är ett bolag lokaliserat i Skellefteå och Stockholm. 

Vi hjälper företag och organisationer med verksamhets- och systemutveckling. projektledning, portallösningar, informationshantering, ERP/CRM/BI-system och infrastrukturlösningar. 


Vi arbetar med några av Skandinaviens största och intressantaste bolag och använder den senaste tekniken för att hantera information och skapa fördelar för våra kunder. 


Vi är också ett jordnära, vänligt gäng som gör vårt bästa för att det ska kännas kul att arbeta tillsammans med oss, oavsett om vi är kollegor, kunder eller leverantör.  

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Södra Järnvägsgatan 50, 931 32  Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Tveka inte att skicka din fråga till oss

Helpdesk

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info