Helpdesk
 

Komatsu Forest tecknar avtal med Sherpas

Nyhet

Komatsu Forest har tecknat avtal med Sherpas gällande tjänster. Det första uppdraget som tilldelats är att Sherpas skall agera lösningsarkitekt för den globala mallen som används vid implementering och global utrullning av Dynamics AX, inom Komatsu Forestkoncernen. Den nya plattformen skall skapa förutsättningar för en ny strukturerad plattform, mindre anpassningar och globala standardiserade processer.

För att uppfylla kostnadsbesparingar och nå full avkastning från de investeringar som sker i företagets system-miljö, etableras ett Dynamics AX system på ett sådant sätt att många anpassningar från tidigare system kan plockas bort.

För mer information kontakta:


Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se

Om Komatsu Forest
Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor och teknikcentrum i Umeå, Sverige. Komatsu Forest tillverkar skogsmaskiner av märket Komatsu och är en av världens största skogsmaskintillverkare. Komatsu Forest har cirka 1 300 anställda och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs. I företaget ingår två tillverkande enheter, en i Sverige och en i USA. Komatsu Forests kundkontakter världen över, hanteras av egna säljbolag eller återförsäljare i Europa, Nordamerika, Sydamerika,  Afrika, Oceania, och Asien. Komatsu Forest AB ägs av japanska Komatsu Ltd. För mer information: www.komatsuforest.se