NYHET

Modus och ERP-systemet

Modus vision är att skapa marknadens mest hållbara arbetsplatser och att hjälpa Sveriges fastighetsägare att sänka sitt klimatavtryck. Och det är en målsättning de kan uppfylla. Modus historia går över 70 år tillbaka i tiden och även om mycket har förändrats och moderniserats, så är mycket fortfarande sig likt.

De har fortfarande all utveckling och tillverkning i Sverige och har egna fabriker för såväl snickeri som glastillverkningen. Det innebär inte bara större leveranssäkerhet och miljöfördelar på grund av kortare transporter, utan även att de kan vara snabbfotade och lyhörda när det gäller kunders behov och önskemål.

Modus tog kontakt med Sherpas när de såg över sin ERP-plattform som tidigare baserades på Axapta(numera Dynamics 365), E-con för produktkonfiguration, Visma-tid samt rapportering och uppföljning med hjälp av Qlikview. Sherpas har tillsammans med bolaget gjort en total översyn av samtliga processer som resulterade i att Modus valde Pyramid Business Studio för att uppnå ett bättre och enhetligare arbetssätt gällande samtliga rutiner oavsett om det gäller MPS, order, inköp, ekonomi, CRM, rapportering eller produktkonfigurator. 

– Sherpas har varit en bra motpart då de både besitter kompetens tekniskt och verksamhetsmässigt för inte bara Pyramid, utan även Axapta-plattformen, vilket underlättar i den här typen av projekt, säger Malin Gangnor, VD på Modus. - Pyramid kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss förbättrad tillgång till information och förenklade processer.

Modus har dessutom integrerat Pyramid mot ett Netigate och Microsoft Teams med hjälp av Sherpas vilket gett dem en smidigare process gällande projekt och hur deras kunder upplever deras leverans.

Sherpas uppdrag omfattar projektledningstjänster, utveckling, konsulttjänster samt utbildning. 

Om Modus

Modus är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och inreder med 100% återbrukbara systemväggar, för hållbara och flexibla arbetsplatser. Med egna fabriker i Sverige och över 70 års erfarenhet, kan vi med fog säga att på Modus sitter hållbarheten i väggarna.

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info