Sherpas tilldelas ramavtal med PIKAB

Avtalet gäller områden inom bland annat system & verksamhetsutveckling, BI och dataanalyser samt systemarkitektur.


– Vi har haft en bra tillväxt de senaste åren. Det är därför mycket glädjande att PIKAB har valt oss som leverantör till deras nya ramavtal. Det innebär att vi kan erbjuda våra tjänster till företagen inom PIKAB där flera av våra fokusbranscher ryms såsom energi, fastigheter och logistik, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas


Om PIKAB

Piteå kommun har valt att organisera de flesta av sina bolag i ett av kommunen helägt holdingbolag, Piteå Kommunföretag AB (PIKAB). Bolaget är moderbolag i koncernen Piteå Kommunföretag AB. Syftet med bolaget är att åstadkomma en bättre ägarstyrning och samordning inom bolagskoncernen samt att ta tillvara de möjligheter en sådan koncernbildning skapar för en effektiv ekonomisk planering och samordning inom koncernen.


Koncernen Piteå Kommunföretag AB:s omsättning uppgår till 1 092 miljoner kronor. Balansomslutningen uppgår till ca 4 712 miljoner och det egna kapitalet till ca 1 422 miljoner kronor (2020).

Mer info: https://www.piteakommunforetag.se/om-pikab/

 

 

Erfarenhet av Systemutveckling

Tjänster, system såväl som organisationen är under ständig utveckling. Vi erbjuder rätt kompetens och specialistkunskap för att alltid ligga steget före. Våra projektledare, utvecklare och arkitekter hjälper dig med utveckling, support och rådgivning så att dina system och din miljö alltid är anpassade efter dina behov.

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info