NYHET

D365 F&O hos Skellefteå Kraft

Sherpas har fått i uppdrag att agera projektledare för implementeringen av D365FO(Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations) hos Skellefteå Kraft. Den nya plattformen skall skapa förutsättningar för en ny strukturerad plattform och mindre anpassningar.

För att uppfylla kostnadsbesparingar och nå full avkastning från de investeringar som sker i företagets system-miljö, etableras ett D365FO på ett sådant sätt att många anpassningar från tidigare system kan plockas bort.

– Vi är såklart stolta över att få förtroendet att göra detta viktiga projekt tillsammans med Skellefteå Kraft. Vi har haft förmånen att samarbeta med Skellefteå Kraft under de senaste 2 åren år och jag ser detta som en kvittens på ett väl fungerande samarbete, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group.

– Sherpas har visat beslutsamhet vad gäller investeringar i kompetens både tekniskt och verksamhetsmässigt för Dynamics-plattformen, säger Joachim Nordin, VD på Skellefteå Kraft. D365FO kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer.

Om Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter, med egna produktionsanläggningar för vindkraft, vattenkraft, värme och bioenergi. Skellefteå Kraft har egna elnät och erbjuder energi- och underhållstjänster. Dessutom bedrivs verksamhet inom fastighetsuthyrning och bredband. Bolaget är helägt av Skellefteå kommun och 2018 var antalet anställda cirka 650, med en omsättning på ca 4,5 miljarder kronor.


Mer information: www.skellefteakraft.se

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info