Helpdesk
 

Optronic väljer Sherpas som vägvisare inom IT

Nyhet

När det var dags att se över IT-miljön under 2015 valde Optronic att byta leverantör och samarbeta med Sherpas.

Sherpas åtagande blir framöver att fungera som Optronics totala leverantör av IT. Allt från System Center, virtualisering, servers, drift, lagring, produkter, systemuppgraderingar och utveckling kommer hädanefter levereras av Sherpas.
Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet. Optronic såg dessutom en stor fördel i hur Sherpas ser på framtiden inom IT gällande bland annat Office 365, Lync och koncept med automatiserade processer.

För mer information kontakta:
Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se

Om Optronic
Optronic i Norden AB är en fristående tjänsteleverantör inom utveckling och tillverkning av optronikbaserade lösningar riktade mot industrin i branscher som automation, säkerhet, fordon och hälsa. Deras spetskompetens ligger inom fysikalisk och geometrisk optik. Företaget grundades 1974 när Aga Geotronics startade tillverkning av en serie nya instrument i Skellefteå. 1987 övergick företaget till nuvarande ägare. Optronic finns även i Stockholm och München.

Optronik är ett samlingsbegrepp för applikationer som använder kombinationer av optik, electronik, mekanik och mjukvara, till exempel beröringsfria givare. Optronics produkter är ledande i landet och återfinns i alltifrån komjölkningsteknik till hastighetskameror. På bolaget arbetar ca 100 anställda. För mer information: www.optronic.com