Helpdesk
 

SSC väljer Sherpas som vägvisare inom IT

Nyhet

När det var dags att se över IT-miljön under 2015 valde SSC (Skellefteå Snickericentral) att byta leverantör och samarbeta med Sherpas.

Sherpas åtagande blir framöver att fungera som SSCs totala leverantör av IT. Allt från affärssystem, System Center, drift och utveckling kommer hädanefter levereras av Sherpas.
Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet. SSC såg dessutom en stor fördel i hur Sherpas ser på framtiden inom IT gällande systemkonsolidering, Office 365 och koncept med automatiserade processer.

För mer information kontakta:
Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se

Om SSC

SSC är Nordens ledande snickerileverantör och objektspecialist. De har funnits sedan 1959 och har idag ett brett utbud av produkter och tjänster som möjliggör att skapa unika miljöer i trä. Deras affärsmodell innefattar hela kedjan från rådgivning och försäljning till produktion och montage. Det gör att de utan fördyrande mellanhänder kan ta ett helhetsansvar med hög servicegrad och värdefull samordningskompetens. SSC arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa mervärden och positionen som objektspecialist på den nordiska marknaden. SSC består av 8 fabriker och ett försäljningskontor . För mer information: www.sscgroup.se