Skoogs och Pyramid 4

Skoogs har valt att tillsammans med Sherpas uppgradera sitt ERP system till Pyramid version 4.

 

Skoogs har valt att tillsammans med Sherpas uppgradera sitt ERP system till Pyramid version 4.

Den främsta motiveringen för uppgraderingsprocessen var att dra nytta av nya funktioner i den senaste versionen av Pyramid. ”Vi valde att uppgradera för att få tillgång till ett helt nytt och modernt gränssnitt samt att kunna köra Pyramid via webben”, säger Thomas Andersson, VD på Skoogs.

En stor fördel med Pyramid 4 för Skoogs är att de på ett smidigt sätt kan anpassa dialoger för olika typer av användare så att de kan arbeta så effektivt som möjligt. Centralerna i Pyramid Business Studio anpassas för att optimera informationen i info-boxar så att användarna direkt i centralen kan komma åt den väsentliga informationen de behöver om exempelvis kunder och leverantörer utan att behöva klicka sig in i nya flikar och andra rutiner.


Under projektet genomfördes dessutom en anpassningsöversikt för att ta bort de anpassningar som numera kan ersättas av Pyramids grundfunktionalitet. Pyramid Version 4 innehåller dessutom nya fiffiga funktioner i redovisningscentralen som för Skoogs håller ihop samtliga delar kring ekonomi och underlättar det administrativa arbetet.

Sherpas uppdrag omfattade projektledningstjänster, tekniskt införande samt utbildning.  

Om Skoogs

Familjeföretaget Skoogs bildades 1962/63 av Tage Skoog. Koncernen som fortfarande ägs av grundarfamiljen heter idag Skoogs Handels AB och förfogar över ett flertal varumärken med huvudinriktning bränslen/energi, fastigheter och hotell. Inom fastigheter finns även ett stort engagemang för handel och shopping i och med köpcentrum Småstaden.

Koncernen har ca 80 anställda och omsätter ungefär 2,5 miljarder per år.

 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info