Helpdesk
 

Ambra väljer Sherpas som vägvisare inom IT

Nyhet

När det var dags att se över IT-miljön valde Ambra att byta leverantör och samarbeta med Sherpas.

Sherpas åtagande blir framöver att fungera som Ambras totala leverantör av IT. Allt från affärssystem, servers, drift, systemuppgraderingar och utveckling kommer hädanefter levereras av Sherpas. Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet. Ambra såg en stor fördel i Sherpas koncept med automatiserade processer och hur Sherpas ser på framtiden inom IT-drift.

Valet av affärssystem blev Pyramid Business Studio för att effektivisera bolagets verksamhetsstyrning. Affären är en helhetslösning och omfattar order, lager, inköp, tidsrapportering, fakturering, redovisning och projekthantering.

För mer information kontakta:
Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se

Om Ambra Ventilation AB
Ambra är ett av norra Sveriges ledande företag inom ventilation och industriservice. Bolaget grundades 1986 med huvudinriktning mot smides- och tunnplåtsbearbetning. Företaget har utvecklats tillsammans med stora partners som Boliden Mineral och Skellefteå kommun och omfattar i dag även verksamhetsområden som mekaniska arbeten, plastarbeten, ventilationsinstallationer och ventilationsservice. På bolaget arbetar ca 40 anställda. För mer information: www.ambraab.se