Helpdesk
 

Ny vägvisare och kompetens hos Sherpas

Nyhet

Sherpas fortsätter växa och vårt senaste tillskott är Peter Hedström. Peter kommer närmast från Sogeti och kommer med sin breda Dynamics Nav och Ax-erfarenhet att ytterligare stärka vårt affärsområde affärssystem.

Peter har en gedigen projektledarerfarenhet och har som vana att delta i och driva små och stora implementationsprojekt. Han har lång erfarenhet av projektledarrollen och har även arbetat som verksamhetskonsult och systemarkitekt. Hos Sherpas kommer Peter vara djupt involverad i fortsatta satsningar inom Pyramid men kommer även erbjuda möjligheten till konsultation inom Dynamics Nav och Ax vilket innebär att Sherpas breddar sitt erbjudande inom affärssystem.

– Dynamics NAV är en väldigt spännande produkt att arbeta med. Microsoft satsar mycket på produktutveckling och ligger alltid i framkant, berättar Peter.

– Jag ser det som väldigt positivt att vårt goda rykte fortsätter attrahera kompetenta nya medarbetare och Peter är en strategiskt viktig rekrytering. Peters erfarenhet, personlighet och kompetens stämmer väl in på profilen på personer vi söker. Dessutom ger Peters kunskaper oss nya möjligheter inom affärssystemskonsulting vilket är viktigt för oss och inte minst för de företag inom vårt närområde som behöver kompetent stöd, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group AB.

För mer information kontakta:
Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se