Helpdesk
 

Nya vägvisare på Sherpas

Nyhet

Sherpas fortsätter växa och nu under 2019 har sex nya personer anslutit. Dessa är AnnaCarin, Sune, Jakob, Olof, Niklas och Magnus. Här kommer en kort presentation av samtliga:

AnnaCarin Hugosson som kommer från en tjänst där hon ansvarat för administrativa system och lönehantering hos Delete. AnnaCarin kan Pyramid Business Studio utan och innan och kommer arbeta med affärssystemslösningar och support.

Sune Renström landade hos oss på Sherpas från en tjänst som sektionschef hos Boliden för platform och web(SharePoint, Dokumenthantering, Distribuerat Integrationsteam). Sune är en mycket erfaren teamledare och kommer ha ansvar gällande både verksamhetsutveckling och försäljning.

Jakob Normark kommer närmast från Ericsson där han senast arbetat som produktägare och ansvarat för tre utvecklingsteam. Jakob är en erfaren projektledare/Scrum Master med passion för ledarskap och agilt arbete och han hanterar alla typer av utvecklingsprojekt.

Olof Lidström kommer närmast från Tieto där han arbetat med systemutveckling/systemarkitektur med fokus på Microsoftteknologi. Olof har djup expertis och erfarenhet och ofta ansvarat för hela kedjan, från arkitektur och datalagring till användargränssnitt.

Niklas Almgren kommer närmast från Explizit där han arbetat som lösningsarkitekt/systemutvecklare i ett flertal stora och komplexa projekt. Niklas har en lång erfarenhet och bred kompetens varav avancerade integrationslösningar är ett signum.

Magnus Holmström kommer närmast från Tieto där han arbetat som systemutvecklare med fokus på Microsofts produkter. Magnus har många års erfarenhet av agilt utvecklingsarbete och har arbetat med alla delar i ett projekt, från ax till limpa.

Varmt välkomna!

ps: vill ni träffa dem så sväng förbi kontoret i Skellefteå där samtliga kommer utgå ifrån.

Kontakt:

Sherpas Group, Tel: 0910 – 508 00, E-mail: info@sherpas.se